close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Descopera-ne!

  Despre noi

  Depozit farmaceutic autorizat

  Descopera-ne!

  Despre noi

  Depozit farmaceutic autorizat

  Scurt istoric Deltafarm

  În primăvara anului 1993, a fost înființat depozitul de medicamente, produse farmaceutice și parafarmaceutice sub numele de Deltafarm, o companie cu capital integral românesc, cu sediul în zona Cernăuți.

  Portofoliul firmei cuprinde peste 5.000 de produse, capabil să mențină reputația industriei farmaceutice românești și să mențină nivelul afacerilor.

  În anul 1994, sediul se mută în zona Mitropoliei într-o nouă locație și de asemenea se definește o nouă structură organizatorică având în prim plan departamentele de Vânzări, Marketing și Logistică.
  Trei ani mai tarziu (1997), locația a fost schimbată pe strada Alexandru cel Bun, unde ne-am desfășurat activitatea până în anul 2001, când locația a fost mutată într-un spațiu comercial pe strada Zorilor.

  Activitatea principală a companiei noastre de distribuție a medicamentelor a cunoscut o amplă dezvoltare odată cu mutarea în anul 2009, într-un nou depozit realizat conform normelor GDP, situat în Șcheia pe strada Aleea Morii nr. 12, unde ne găsiți și în prezent.

   

  Din respect pentru sanatatea dumneavoastra!

  Deltafarm vă oferă o gamă largă de medicamente, produse farmaceutice și parafarmaceutice.

  Din respect pentru sănătatea dumneavoastră, comercializăm numai medicamente omologate și produse naturiste sau produse care au la origine produse naturale.

  Prin numărul mare al produselor prezente permanent în stoc și prin prețurile oferite, putem afirma cu certitudine că depozitul nostru acoperă în întregime necesitățile farmaciilor, drogheriilor și magazinelor naturiste.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.